SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Kirkjubæjarklaustur - Parcul National Skaftafell - Laguna Glaciara Jökulsárlón – Kirkjubæjarklaustur – aprox. 250 km

Dimineata, dupa micul dejun la hotel, vizitati Parcul National Skaftafell, cel mai vast parc national din Europa si atractia turistica numarul 1 din Islanda. 

De o inegalabila frumusete si cu o mare varietate naturala, acest parc va va cuceri prin peisajele incredibile oferite de ghetari si lagune glaciare, canioane si vai suspendate dar si cascade spectaculoase.  Privelistea ghetarului Vatnajökull care domina acest parc va va starni admiratia in fata maretiei naturii. Iar Laguna Glaciara Jökulsárlón, aflata in extremitatea sudica a acestui ghetar, este inca una din minunile naturale ale Islandei, formata la inceputul anilor 1920  si pe ale carei ape stravezii plutesc iceberg-uri desprinse din grandiosul Vatnajökull, unele acoperite partial de cenusa vulcanica provenita de la eruptiile din trecut. In acest decor exceptional au fost filmate si secvente din cateva filme celebre (Die Another Day, Tomb Raider, A View to a Kill si reality–show–ul TV Amazing Race).

Inclusa plimbare cu barca printre iceberg-urile lagunei.

Intoarcere in Kirkjubæjarklaustur si cazare la acelasi hotel.