SOLICITA OFERTA
Ziua 6: Triunghiul de aur: Cascada de aur „Gullfoss” – Gheizerele Strokkur si Geysir – Parcul National Thingvellir aprox. 185 km

Mic dejun, apoi explorati Triunghiul de Aur, cel mai faimos traseu turistic al Islandei. Veti vizita Parcul National Thingvellir, un loc cu o deosebita importanta culturala, istorica, geologica dar si afectiva pentru poporul islandez. Continuati excursia catre parcul geotermal unde veti admira extraordinarele gheizere. Cel mai puternic dintre acestea, impresionantul gheizer Strokkur („Agitatul” sau „Involburatul”), ofera un adevarat spectacol vizitatorilor aruncand la fiecare circa 5 -7 minute un jet de apa fierbinte de pana la 35 m inaltime.

Dupa aceasta experienta veti admira o alta atractie deosebita a Islandei - Cascada Gullfoss („Cascada de Aur”), cea mai mare cascada din Europa si una dintre cele mai spectaculoase din lume.  Este o cascada in trepte formata pe raul Hvítá care curge printr-un canion de circa 70 m adancime, 20 m latime si 2,5 km lungime iar spectaculozitatea cascadei consta in faptul ca turistii pot urca deasupra ei si o pot admira de sus. In zilele insorite, se formeaza curcubee ce fac deliciul turistilor si le ofera ocazia perfecta pentru fotografii inedite.

Retur si cazare la acelasi hotel in Hveragerdi.