SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti – Reykjavik. Bine ati venit in tara ghetii si a focului!

Intalnire cu ghidul si grupul pe aeroportul Otopeni si imbarcare pe zborul Lufthansa catre Reykjavik. Dupa aterizarea pe Aeroportul International Keflavik vom fi preluati cu autocarul si vom incepe turul celei mai nordice si mai curate capitale din lume.

In turul de oras vom admira centrul istoric, cladirea Parlamentului, Catedrala, Primaria – o cladire impresionanta situata pe malul nordic al frumosului Lac Tjornin din centrul orasului, Biserica Hallgrimskirkja (intrare inclusa)– cea mai mare biserica din Islanda, vizibila din orice punct al orasului, portul si obeliscul Sun Voyager.

Nu vom rata nici remarcabila cladire Perlan (intrare inclusa), unica in Islanda si chiar in intreaga lume prin constructia si functionalitatea sa: 6 rezervoare imense cu apa termala folosita la incazirea orasului sustin un dom de sticla ce adaposteste un restaurant panoramic, o cafenea si un centru de expozitii.

Seara fiti cu ochii pe cer pentru ca poate, cu putin noroc, vom fi luati prin surprindere de aparitia jucausa a Aurorei Boreale inca din prima noapte pe taramuri islandeze.