SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Reykjavik - Golden Circle – Seljalandsfoss - Reynisfjara – Vik

Dupa ce gazdele ne vor rasfata cu un mic dejun delicios, vom explora tarmul sudic al Islandei, vestit pentru campiile fertile, ghetarii, vulcanii si cascadele pitoresti.

Astazi veti descoperi si admira fortele naturii islandeze si cele mai vestite atractii ale tarii.

Va continuati calatoria spre Triunghiul de Aur, cel mai faimos traseu turistic al Islandei. Veti vizita Parcul National Thingvellir, un loc cu o deosebita importanta culturala, istorica, geologica, dar si afectiva pentru poporul islandez. Continuati excursia catre parcul geotermal unde veti admira extraordinarele gheizere. Cel mai puternic dintre acestea, impresionantul gheizer Strokkur („Agitatul” sau „Involburatul”), ofera un adevarat spectacol vizitatorilor aruncand la fiecare circa 5 -7 minute un jet de apa fierbinte de pana la 35 m inaltime. Dupa aceasta experienta veti admira o alta atractie deosebita a Islandei - Cascada Gullfoss („Cascada de Aur”), cea mai mare cascada din Europa si una dintre cele mai spectaculoase din lume.  Este o cascada in trepte formata pe raul Hvítá care curge printr-un canion de circa 70 m adancime, 20 m latime si 2,5 km lungime iar spectaculozitatea cascadei consta in faptul ca turistii pot urca deasupra ei si o pot admira de sus. In zilele insorite, se formeaza curcubee ce fac deliciul turistilor si le ofera ocazia perfecta pentru fotografii inedite.

Puteti admira si frumoasele plaje cu nisip negru de origine vulcanica de la Reynisfjara si cascada Seljalandsfoss, una dintre cele mai mari din Islanda, o cascada inconjurata de peisaje superbe, acesta fiind un loc perfect unde va puteti bucura de frumusetea peisajului rural islandez.

Sosim in Vik, cel mai sudic oras islandez cu peisaje dominate de ghetari si plaje vulcanice. Seara fiti cu ochii pe cer pentru ca poate, cu putin noroc, vom fi luati prin surprindere de aparitia jucausa a Aurorei Boreale.