SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Stockholm – Kiruna. Cazare la Hotelul de Gheata

Dimineata ne bucuram de un delicios mic dejun suedez, apoi transfer la aeroport unde ne vom imbarca pe zborul direct Stockholm – Kiruna, spre inima Laponiei Suedeze.

Dupa aterizarea pe cel mai nordic aeroport din Suedia, vom fi intampinati de gazdele noastre si transferati la Hotelul de Gheata din Jukkasjärvi, un satuc pitoresc cu doar 900 de locuitori.

Primul si cel mai faimos hotel de gheata din lume, denumit simplu ICEHOTEL, este localizat la 200 de kilometri nord de Cercul Polar, pe malul raului Torne.  Hotelul a fost construit pentru prima data in anul 1989 iar de atunci, in fiecare an,  ia nastere sub o noua forma, peste 40 de artisti internationali transpunandu-si in realitate viziunile artistice.

Impreuna cu ghidul hotelului vom face turul acestuia, in care vom admira suitele de lux, expozitiile de arta si vom afla mai multe informatii despre modul de constructie si istoria acestei cladiri fascinante.

Experiente Nordic Premium:  In prima seara pe taramul Laponiei Suedeze vom fi cazati intr-o camera de gheata. Insa fiti fara grija, in interior temperatura nu scade niciodata sub -5°C, indiferent de cat indica termometrele exterioare, iar gazdele se vor asigura de tot confortul nostru.

Inainte de a va schimba in pijamalele termale si de a va instala comod in sacii de dormit, va recomandam sa savurati o bautura in barul de gheata.

Optional puteti servi cina in restaurantul hotelului  ori pentru o  experienta desavarsita de fine dining  puteti rezerva o masa la restaurantul  The Veranda, inclus in faimosul ghid culinar scandinav: White Guide.