SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Safari cu Husky si vanatoare de Aurore Boreale

God Morgon / Buna dimineata!

Dupa noaptea unica petrecuta in hotelul de gheata, gazdele ne vor trezi cu un pahar fierbinte cu suc de merisoare, pentru a incepe ziua energizati si pregatiti de explorat. Savuram  micul dejun bogat in produse organice locale, apoi ne pregatim pentru o zi plina de activitati.

Experiente Nordic Premium:  La orele pranzului vom porni intr-o aventura tipic scandinava: safari cu sania trasa de Husky. Nu ne mai ramane decat sa ne facem comozi  si sa ne bucuram de peisajele salbatice. Dupa safari ne vom retrage la ferma de Husky unde proprietarii ne vor povesti mai multe despre transportul pe meleaguri nordice si despre simpaticii caini. Tot aici vom servi si un delicios pranz local, inainte de a ne intoarce la hotel.

Seara  este momentul sa pornim la vanatoare de Aurore Boreale, si  nu oricum, ci ne vom aventura pe snowmobile.  Un cer senin, intuneric deplin si un strop de rabdare sunt ingredientele secrete pentru o vanatoare de succes. De-a lungul traseului vom face mai multe opriri iar ghidul local ne va impartasi informatii pretioase despre Luminile Nordului.

Nu uitati de accesul gratuit la sauna hotelului. Nimic nu se compara cu un moment de relaxare dupa o zi in natura.

In aceasta noapte nu ne vom intoarce in camera de gheata, ci ne vom bucura de confortul unei camere clasice de hotel (cazare hotel 4* ce apartine de resortul IceHotel).

Nota: In cazul in care nu ati adaugat in bagaj suficiente haine groase, IceHotel inchiriaza gratuit cizme si costume termale.