SOLICITA OFERTA
Ziua 2-3: Legoland

Dupa micul dejun, va puteti distra o zi intreaga in parc: Legoland este impartit in zone tematice special concepute pentru diferite varste. Scopul Legoland este de a oferi copiilor cu varsta intre 2-13 ani, precum si parintilor lor, experiente intense, care dezvolta creativitatea si jocul. In parc, totul se concentreaza pe copii. Ei se pot juca si invata intr-un mediu unic. In medie, o familie sta in parc timp de 6 ore/zi.

DUPLO LAND- Lăsați copiii să experimenteze fiorul de a deveni piloți în DUPLO Planes. Aici, cei mai tineri se pot bucura de fiorul de a fi în aer, în timp ce avioanele zboară în sus și în jos. Și un adult  poate veni în călătorie dacă dorește.

IMAGINATION ZONE- Aceasta zona cuprinde Atlantis by sea life, Lego Studios, Music Fountain. Vă veți bucura să vă aflati in fantastica lume acvatica lego. În Atlantis vei merge într-o expediție, în care exploratorii curajoși de toate vârstele pot admira epave, pești tropicali și cufere cu comori. Comoara Atlantidei este pazita de rechini !

LEGOREDO TOWN- La LEGOREDO Town puteti săpa după aur, puteti face o plimbare cu un  legocanoe sau va puteti bucura de experienta cu un roller coaster Flying Eagle la 11 m deasupra solului.

MINILAND- Este inima Legoland. Aici, puteți experimenta întreaga lume în miniatură și frumusetea clădirilor celebre, capitalelor, orașelor mici și locurilor interesante construite din peste 20 de milioane de cărămizi LEGO. Principalele atractii: Frog Hopper, Lego Safari, Lego Train, Lego Top, Mini Boats, MiniLand, Monorail, Nintendo Game Zone si Traffic School.