SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Lalandia

Dupa 2 zile la Legoland puteti incerca cel mai mare aquapark din Scandinavia, Lalandia, ideal pentru copii, unde puteti petrece o zi intreaga (programul difera in functie de zi). Lalandia este o stațiune populară de vacanță situată lângă Legoland Billund. Stațiunea oferă o varietate de atracții și activități de care să se bucure vizitatorii, inclusiv parcuri acvatice interioare, facilități sportive, restaurante și zone comerciale. O excursie aici poate oferi o experiență de vacanță distractivă și relaxantă .

Pe langa Aquadome, puteti descoperi si Winter World, Monky Tonky Land, Sport and fitness, Games and Bowling, Adventure Park si Wellness.

SAU puteti face o vizita la renumita gradina zoologica: Givskud Zoo Zootopia. Gradina a fost deschisa în anul 1969 sub numele de „Løveparken”.  Astazi  parcul are peste 700 de animale reprezentând peste 70 de specii si o suprafata de 120 hectare. Vizitatorii pot explora parcul pe jos sau pot face un tur cu autobuzul safari pentru a vedea animalele de aproape. Grădina Zoologică Givskud oferă o experiență educațională și interactivă pentru vizitatorii de toate vârstele, ceea ce o face o atracție populară în Danemarca.