SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Voss - Bergen

Din Voss porniti de dimineata catre Trolltunga (limba trolului), una dintre cele mai cunoscute atractii norvegiene pentru iubitorii de hiking. Pentru a ajune la Trolltunga luati din Voss autobuzul catre Odda, din Odda alt autobuz catre pitoreasca localitate Skjeggedal de unde se incepe traseul pana la Trolltunga, o stanca suspendata la aprox 700 m ce ofera o priveliste unica asupra Lacului Ringedalsvatnet. Puteti alege cararea marcata sau varianta cu funicularul.

Retur seara in Voss. Apoi, la Voss, una dintre cele mai cunoscute statiuni norvegiene pentru sporturi extreme, veti urca din nou in tren, de aceasta data pentru a merge catre cel mai frumos oras norvegian, Bergen, denumit si „poarta catre fiorduri”.
Sosire la Bergen si cazare la hotel, apoi faceti o plimbare la lumina noptilor albe pentru a admira cheiul Bryggen cu vestitul Cartierul Hanseatic (patrimoniu UNESCO), Biserica Sf. Maria (Mariakirken), Piata de Peste, Acvariul,  Turnul Rosenkrantz si cladirea Hakonshallen. Cazare in Bergen.