SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Oslo. Zbor Oslo - Tromso

Dimineata savurati un delicios dejun bufet scandinav, apoi, in functie de ora zborului spre Tromso, puteti explora vestitele muzee din Peninsula Bygdoy.

Incepeti cu o scurta croaziera pe incantatorul fiord Oslo, in care va veti delecta cu frumusetea peisajelor, apoi veti explora dupa bunul plac renumitele muzee: Muzeul Corabiilor Vikinge cu cele 3 corabii Oseberg, Gokstad si Tune, pastrate aproape intacte timp de peste 1000 ani, Muzeul Fram care expune corabia Fram cu care exploratorii Fridtjof Nansen si Roald Amundsen au explorat Arctica si Antarctica, Muzeul Kon-Tiki cu ambarcatiunile folosite de faimosul Thor Heyerdahl in expeditiile sale, Norsk Folkemuseum (Muzeul satului norvegian) si Muzeul Maritim.

In jurul pranzului transfer pe cont propriu la aeroport si zbor spre Cercul Polar, la Tromso. Aterizare pe aeroportul Lagnes, transfer in centru si cazare la hotel situat ultracentral.

Denumit si “Parisul Nordului”, Tromso este orasul in care, in secolul al XIX-lea, navele rusesti, britanice, olandeze si germane ancorau inainte de a porni in expeditie, la vanatoare de balene, morse sau foci.

Optional, serviti cina intr-un restaurant traditional din Tromso si cu putin noroc, puteti fi luati prin surprindere de aparitia jucausa a Aurorei Boreale inca din prima seara dincolo de Cercul Polar.