DATE DE PLECARE:
Mai - Septembrie 2024
DURATA:
4 nopti / 5 zile
SOLICITA OFERTA

Se calculeaza la cerere in functie de perioada calatoriei

Croaziera privata pe fiordurile Norvegiei

  Experimentați o calatorie de neuitat pe un iaht de croazieră privat: cu un lounge principal, un salon primitor pe punte, cabine cu pat dublu, două băi moderne, Wi-Fi și un flybridge panoramic uluitor. Alegeți durata croazierei dumneavoastră private, fie că este vorba de doar câteva ore sau de o aventură prelungită – decizia vă aparține.

  Cascade uimitoare și drumeții interesante, cidru spumant și cultură populară autentică, nu este de mirare că frumusetea fiordului Hardanger va lasa fara cuvinte. Hardangerfjord este al doilea cel mai lung fiord din Norvegia – și al treilea din lume – cu o lungime de 179 km. Pe măsură ce își croiește drumul prin platoul pitoresc Hardangervidda, de a lungul sau s au format orase si sate mai mici, fiecare avand propria atmosfera si atractie unica. Rosendal este, de asemenea, popular, deoarece puteți explora Barony Rosendal, singura baronie din Norvegia. 

  Hardanger este asociat cu producția de mere de sute de ani și, în mod firesc, a avut un rol principal în creșterea popularității cidrului ca produs local. Cidrul Hardanger își datorează calitatea deosebită și aroma distinctă, condițiilor bune de creștere a merelor pe care le oferă regiunea Hardanger.

 Ajungeti in Bergen, cazare la hotel, dupa care puteti incepe explorarea celui mai pitoresc oras norvegian: Gamle Bergen (Orasul vechi), Biserica Sf. Maria, Piata de Peste, Fortareata Bergenhus cu Turnul Rosenkrantz si  cladirea Hakonshallen, Acvariul. Deosebit de pitoresti sunt casele hanseatice (patrimoniu UNESCO) aliniate pe cheiul Bryggen. 

Fermecatorul oras Bergen, denumit si "poarta catre fiorduri", este al doilea oras ca marime din Norvegia si un important centru istoric, comercial si cultural. Fondat acum 900 de ani, orasul duce in spate o istorie lunga cu radacini inca din perioada vikinga. A fost un important centru al Ligii Hanseatice, pozitie de pe urma careia a avut numeroase beneficii, dezvoltandu-se rapid in urma legaturilor comerciale cu restul Europei.


Mic dejun la hotel. Timp liber la dispozitie pentru a admira cel mai frumos oras norvegian . Nu ratati calatoria cu funicularul care in circa 8 minute urca 320 m pana in varful muntelui Fløyen, de unde veti avea o splendida panorama asupra orasului, si de unde veti putea cumpara suveniruri cu specific norvegian.

Cazare ultracentrala pe cheiul Bryggen (UNESCO), la 2 pasi de casutele colorate construite de catre hanseatici, apoi timp liber pentru a savura din plin frumusetea orasului.


Credits

Croaziera dus-întors de 8 ore de la Bergen la Rosendal, ofera vederi captivante ale peisajelor pitorești, fiordurilor înguste și cascadele maiestuoase. La sosirea în Rosendal, veți putea explora conacul lui Ludvig Rosenkrantz și Karen Mowatt din anii 1660, înconjurat de terenurile sale istorice și grădina. „Baroniet”- este o vizită obligatorie atât pentru pasionații de istorie, cât și pentru iubitorii de natură.

 Pe parcursul călătoriei, vă veți bucura de vederi frumoase ale munților Malmangernuten, Melderskin și Laurdalstind, toate amplasate de-a lungul fiordului Hardanger. Ne putem opri și la cascada Hattebergsfossen, situată la mică distanță de Baronia Rosendal.


Credits
Credits

Mic dejun la hotel. Timp liber la dispozitie pentru a vizita Teatrul National, sala de concerte Griegshallen, parcul central.

Vino cu noi într-o croazieră captivantă de 3 ore, cu plecare din centrul orașului Bergen. Bucurați-vă de situl Bryggen, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO si de fundalul uimitor al celor șapte munți care înconjoară orașul.

Pe măsură ce iahtul  navighează pe fiordurile din Bergen, veți vedea o schimbare treptată a peisajului, trecând pe lângă suburbiile Sandviken și Eidsvåg. Călătoria vă duce pe insula Askøy, înainte de întoarcerea noastră în portul Bergen - oferind vederi unice  asupra diferitelor părți ale orașului.

Croaziera de seară de 3 ore începe și se termină în inima orașului, asigurând flexibilitate pentru programul dvs. În croaziera pe fiord, veți avea gustări și băuturi răcoritoare și poate o sticlă de vin, în timp ce vă bucurați de peisajul fiordurilor de pe punte, pentru o seară de lux și relaxare.

* Putem aranja mâncare la bord


Dimineata, mic dejun la hotel si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.

Transfer individual la aeroport si zbor inapoi la Bucuresti, unde va veti intoarce cu amintiri de neuitat.


SERVICII INCLUSE IN TARIF:
  • Croaziera Bergen/Solstrand - Rosendal (roundtrip) 
  • Evening Fjord cruise 3 h
  • Bilete avion si cazare hotel ultracentral 4*
TARIFUL NU INCLUDE:
  • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
  • Asigurare medicala