SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti - Oslo

Îmbarcare pe zborul cu destinatia Oslo. Sosire pe aeroportul Gardermoen si transfer pe cont propriu in centru, iar dupa formalitatile de cazare (hotel ultracentral 4*), puteti iesi pentru o scurta plimbare pe strada principala Karl Johan, pentru a va familiariza cu atmosfera orasului.

Vă recomandam sa vizitati si sa admirati principalele obiective: PrimariaKvadraturen,  vechiul centru al orasului stabilit de regele Christian al IV-lea,  Fortareata Akershus, cel mai important monument medieval al Norvegiei, construit in jurul anului 1300. Veti admira impresionanta cladire a Operei, construita pe malul fiordului. Opera a fost deschisa in 2008 si este considerata una dintre cele mai moderne cladiri din Europa. Continuati cu Domkirke (Catedrala), Parlamentul, Teatrul National, Universitatea, Palatul Regal, cu gradinile regale SlottsparkenParcul de Sculpturi Vigeland (192 de sculpturi in granit, bronz si fier, totalizand 650 de figuri ale sculptorului Gustav Vigeland, expuse in aer liber in cel mai mare parc al orasului).

Seara puteti explora pitorescul cartier Akker Brygge cu magazinele sale de lux si restaurante rafinate cu specific scandinav, unde puteti servi si cina.