SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti - Oslo

Sosire la Oslo si formalitatile de cazare la hotel, apoi iesiti pentru o prima intalnire cu micuta si cocheta capitala norvegiana.

Va recomandam sa vizitati si sa admirati principalele obiective: Primaria (locul unde au loc decernarea si banchetul premiului Nobel pentru Pace), Kvadraturen, vechiul centru al orasului stabilit de regele Christian al IV-lea, noua cladire a Operei, Fortareata Akershus, cel mai important monument medieval al Norvegiei, construit in jurul anului 1300. Dominand portul, fortareata este folosita astazi pentru ceremonii oficiale.

Continuati cu Domkirke (Catedrala), Parlamentul, Teatrul National, Universitatea, Palatul Regal, cu gradinile regale Slottsparken. Majoritatea obiectivelor sunt insiruite de-a lungul strazii principale, Karl Johans Gate si sunt usor de explorat mergand pe jos.

Seara puteti face o plimbare in cartierul pitoresc Akker Brygge, cu magazinele sale de lux si restaurante rafinate cu specific scandinav, unde puteti servi si cina. Seara, cazare la hotel 4* situat central.