Laguna Albastra

Laguna Albastra este poate cea mai importanta si inedita atractie turistica a Islandei, atragand anual sute de mii de turisti din intreaga lume prin proprietatile sale binefacatoare asupra pielii. Bogate in minerale, alge si silice, apele lagunei sunt folosite in tratarea cu succes a psoriazisului iar pe baza ingredientelor active a fost creata cu succes o gama de produse destinate ingrijirii si infrumusetarii tenului. Temperatura apei se mentine in jurul valorii de 40 de grade Celsius indiferent de anotimp, o baie in apele calde ale lagunei pe timpul iernii fiind o experienta unica. 

Laguna s-a format in anul 1976, in urma unor lucrari la o uzina geotermala din apropiere. In anii care au urmat, tot mai multi oameni au venit sa se imbaieze in apele vindecatoare si sa se bucure de proprietatile namolului, bolnavii de psoriazis remarcand o imbunatatire substantiala a starii de sanatate. Autoritatile islandeze nu au stat mult pe ganduri si au pus bazele unui centru de wellness care a devenit rapid un pol de atractie pentru islandezi, dar si pentru straini. Astazi, complexul lagunar cuprinde un centru spa, un hotel, un restaurant, cafenele, baruri si o clinica specializata in dermatologie.

O baie in apele lagunei, o sedinta de masaj sau un tratament pe baza de namol, sunt doar cateva modalitati prin care puteti scapa de stresul vietii moderne, de a va reconecta cu natura si de a va recapata armonia trupului, a mintii si a spiritului. 

oferte turistice pentru
Laguna Albastra