Aurora Boreala

Asemenea unei doamne mereu imprevizibila, Aurora Boreala surprinde intotdeauna cu aparitia sa, lasandu-se asteptata precum o diva apoi oferindu-le privitorilor sai un spectacol fascinant si nebanuit. Luminile Nordului iubesc jocul „De-a v-ati ascunselea”, asa ca va trebui sa va inarmati cu multa rabdare pentru a va putea bucura de spectacolul oferit. Insa asteptarea merita cu desavarsire! Fiecare aparitie a Aurorei este unica, asemenea unei explozii de culoare in tonalitati de un verde luminos, uneori rosu aprins si galben spre margini sau de un violet puternic in centru inconjurat de nuante de roz.

Aurora Boreala este un fenomen care face parte din categoria "de vazut macar o data in viata" .De la hoteluri izolate, casute traditionale si pana la amenajari cu aspect futurist, nordicii au construit unitati de cazare pentru ca experienta observarii aurorei boreale sa fie de neuitat! Spectacolul feeric al luminilor, rezultat al coliziunii dintre particulele incarcate cu vant solar si particulele atmosferei terestre, este vizibil in perioada septembrie-martie, atunci cand noaptea polara se asterne peste tinuturile din nordul Terrei. 

Fie ca alegeti taramurile sacre ale Islandei sau tarmurile fragmentate de fiorduri ale Norvegiei, dansul mistic al Luminilor Nordului pe cerul noptii polare se va intipari pentru totdeauna in memoria dumneavoastra! 

oferte turistice pentru
Aurora Boreala