Voss

Dacă vrei să călătorești într-un loc care oferă experiențe interesante și spectaculoase într-o frumoasă uniune cu natura, atunci Voss este locul potrivit pentru tine! Voss este situat în mijlocul Norvegiei, in mijlocul fiordurilor și este ușor accesibil cu trenul din Bergen sau Oslo. 

Voss este o destinație interesantă cu tradiții îndelungate atât pentru turismul de vară, cât și pentru cel de iarnă. Sporturile de iarnă sunt deosebit de cunoscute in aceasta regiune. Voss s-a dezvoltat într-un adevărat loc pentru schiori și sportivi extremi din țară și din străinătate. Iarna puteți schia în stațiunile de schi de la Voss și în Myrkdalen, unde veți găsi totul, de la trasee ușoare până la solicitante. Locul este, de asemenea, foarte popular în rândul sportivilor de sport extrem, mai ales datorita popularei „Săptămâna sporturilor extreme”. Din 1998, Ekstremsportveko și-a construit o poziție ca unul dintre cele mai mari și mai de succes evenimente de sporturi extreme din lume. Pe lângă faptul că este un festival sportiv, Ekstremsportveko a devenit și un festival de muzică populară. În fiecare an, Voss găzduiește artiști importanți din genurile pop, rock, reggae și funk.

La Voss veți găsi, de asemenea, râuri fantastice pentru rafting și caiac, drumeții montane care se potrivesc tuturor nivelurilor, telegondola Voss  și multe, multe altele!