SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti – Rovaniemi. Bine ati venit in tara lui Mos Craciun!

Dimineata la ora 8:00, intalnire la aeroportul Henri Coanda cu spiridusii lui Mos Craciun pentru imbarcarea pe zborul charter Tarom RO6341 catre Laponia.Ne va face o deosebita placere sa va intampinam la imbarcarea in aeronava Tarom care va decola la ora 10:10 spre magicele tinuturi ale Cercului Polar (inclus mic dejun cald la bordul aeronavei, bauturi, meniu adecvat pentru copii ).

La ora 14:00 ore sosim in Rovaniemi unde vom fi asteptati de spiridusii lui Mos Craciun pentru transferul la  Clubul de Safari, de unde vom prelua hainele termale, care ne vor incalzi in tinutul “gradelor “minus”. Transfer la hotelul ales din Rovaniemi. Formalitati de cazare si timp liber pentru odihna. (Cazarea se face incepand cu orele 15:00). Cina de bun venit la restaurantul hotelului dvs.

 Toti copiii vor primi un “PASAPORT SPECIAL” pe care trebuie sa colecteze  stampile din locurile vizitate de-a lungul excursiei.

Mese incluse: mic dejun in avion, cina la hotel.

Excursii optionale disponibile pentru ziua de 23 decembrie (se rezerva exclusiv din tara pana pe 1 noiembrie):

Safari cu reni (18:00 – 20:30)

Locuri disponibile: max. 60

Tarif: 149 EUR/adult si 112 EUR/copil 4-14,99 ani

Transfer cu masina la ferma de reni unde vom avea parte de o memorabila plimbare cu sania trasa de reni, un mijloc traditional de plimbare prin padurea acoperita de zapada. Veti avea parte de o experienta unica, mai ales ca plimbarea are loc seara, la lumina lunii si a stelelor, iar cu putin noroc puteti avea sansa de a admira Luminile Nordului care brazdeaza cerul. Vom face apoi o pauza pentru a savura o ceasca de cafea in jurul focului de tabara, prilej de a afla mai multe despre viata pastorilor de reni.