SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Ajunul Craciunului

Dimineata serviti un delicios mic dejun de tip bufet finlandez, apoi ne vom imbarca in autocare si vom pleca in cautarea lui Mos Craciun, urmand cararea ce duce in padurea fermecata.

De-a lungul drumului veti fi intampinati de animale ale padurii, iar ursuletii si iepurasii vor conduce copiii pe drumul serpuit catre casuta lui Mos Craciun. Urme proaspete ale trecerii lui Mos Craciun si unele cadouri pierdute de « Mosul » ne vor arata ca ne apropiem din ce in ce mai mult. In cele din urma vom ajunge la o mica coliba unde mese imbelsugate au fost special pregatite pentru servirea traditionalului “Christmas Eve’s snack”: paella de pui, budinca de orez cu fructe de padure, bauturi calde si prajituri de turta dulce.

 Fiecare copil este invitat sa viziteze micuta si frumoasa coliba a lui Mos Craciun si va primi o scrisoare personala din partea Mosului in care sunt incurajati sa hraneasca pasarile si animalele padurii. Daca il vor asculta pe Mosul, acesta promite ca ii va vizita in cursul serii. Ajutoarele Mosului impreuna cu copii vor pregati hrana pentru pasari si animale dupa care vor pleca impreuna sa caute un bradut pentru « Impodobirea Bradului de Craciun »

 Vor sosi apoi celebrii reni ai lui Mos Craciun inhamati la sanie. Fiecare persoana va face un “drive-test” pe sania trasa de reni si va primi un permis international de conducere a “Saniei trase de Reni”.   Si pentru ca ne aflam la Cercul Polar, nu puteti pleca inainte de a participa cu totii la  “Ceremonia de Traversare a Cercului Polar”.

Vine vremea apoi sa luam drumul “cararii ascunse” din padure si sa ne indreptam spre autocare pe drumul de intoarcere catre hotel. Timp liber de odihna pentru copii, program de sauna pentru domni si pentru doamne la hotel.

Participare la ceremonia impodobirii bradului de Craciun la fiecare hotel in parte. In aceasta seara speciala de Craciun, fiecare hotel pregateste o cina traditionala finlandeza de Craciun, un bufet urias cu multe feluri de mancare. Dupa cina, surpriza serii, Mos Craciun va face o vizita si va aduce un cadou pentru fiecare copil.

Mese Incluse: Mic dejun, Christmas Eve snack, Cina Festiva de Craciun

Activitati incluse: Excursie la casa lui Mos Craciun

                             Ceremonia Impodobirii bradului de Craciun