SOLICITA OFERTA
Ziua 5: Ultima zi in Laponia. Rovaniemi-Bucuresti

Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Alternativ, recomandam o vizita la Arktikum – Centrul Arctic si Muzeul Provinciei Laponia. Aici puteti lua parte la spectacolul cinematografic “Luminile Nordului” si sa descoperiti mai multe detalii despre civilizatia Lapona si istoria orasului de la Cercul Polar – Rovaniemi.

De asemenea, exista posibilitatea organizarii unor excursii optionale la alegere, in programul de dimineata.

La ora 11:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor in camera special pregatita.

Mese incluse: mic dejun si cina in avion

Excursii optionale disponibile la alegerepentru ziua de 27 decembrie (se rezerva exclusiv din tara pana pe 1 noiembrie):

Gradina Zoologica Polara “Ranua Wildlife Park”

Durata:6 ore (09:30 – 14:30); pranz inclus

Locuri disponibile:maxim 25 pax

Tarif: 130 EUR/adult si 98 EUR/copil 4- 14,99 ani

In aceasta excursie aveti posibilitatea sa vedeti o varietate de animale din zona arctica in mediul lor natural: ursi polari, reni, caprioare, cerbi, lynx, vulpea artica, bufnita de zapada, bufnita vulture, caini husky si multe altele. Servirea pranzului la un restaurant local, urmat apoi de o vizita la Magazinul de Bomboane si Suveniruri. Gradina zoologica Ranua Wildlife Park este un loc cu adevarat magic in timpul iernii, a doua mare atractie pentru familii si copii dupa “Mos Craciun”. Pentru majoritatea animalelor(ursi polari, reni, caprioare, cerbi, lynx, vulpea arctica, bufnita de zapada, bufnita vulture, caini husky), iarna arctica este anotimpul preferat, cand ele se afla in elementul lor natural si este o adevarata placere sa vezi puii animalelor jucandu-se zglobiu in zapada. Pe perioada iernii sunt amenajate constructii din gheata si zapada, integrate in cadrul natural al parcului.

 

3 km Husky Safari

Durata:12:15 – 14:15

Tarif: 149 EUR/adult si 112 EUR/copil 4- 14,99 ani

Daca experienta de la ferma Husky v-a facut sa va indragostiti de acesti prietenidragi si doriti sa aprofundati tainele conducerii saniei trase de Husky, aceasta este excursia potrivita! Dupa un scurt transfer cu masina vom ajunge la ferma unde vom fi intampinati de prietenosii caini husky si vom lua parte la un instructaj care ne va ajuta sa conducem personal sania trasa de cainii husky. Vom porni apoi in safari cu husky de aproximativ 3 km. Ne intoarcem la ferma unde veti “sorbi” apoi cateva bauturi calde la foc de tabara, timp in care vom depana povesti cu si despre Husky. Bine de stiut: Copiii vor sta cu parintii intr-o singura sanie (max. 2 adulti si 2 copii per sanie). Unul dintre adulti va sta in sanie, iar celalalt adult va controla sania din picioare in calitate de conducator de sanie. Din motive de siguranta, nu este permisa schimbarea conducatorului intre adulti daca in sanie se afla copii !

 

Dupa amiaza, intalnire la receptia hotelului pentru transfer la ora 14:45-15:00 la aeroportul din Rovaniemi pentru imbarcare pe zborul charter TAROM RO6342 cu destinatia Bucuresti.

Decolare aprox la ora 17:30

Servirea unei mese calde la bordul aeronavei (bauturi incluse). Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la orele 21:20. Sfarsitul pachetului de servicii.