SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Distractie la sanius cu cei mari si cei mici – “Snow fun”

IN EXCLUSIVITATE ACTIVITATE NOUA: "SNOW FUN" SI "SANTA PARK"

Durata:6,5 ore(9:15-15:45)

Mic dejun, apoi urmeaza cateva ore de distractie in zapada. Nicio excursie in Laponia nu se poate termina fara o zi petrecuta in natura la “SNOW FUN”, un loc special amenajat in padure unde va puteti bucura de o serie de activitati specifice Laponiei precum: minisnowmobile pentru copii, snowmobile pentru adulti (plimbare de 15 minute), atv-uri, kick sledges, snowshoes, piste de tobogan, golf pe gheata, pescuit la copca, hochei pe gheata, cross country ski, etc.

In tot acest timp, intr-un cort traditional lapon puteti servi bauturi calde.

Celebrul parc al lui Mos Craciun "Santa Park" cu pranz inclus

SANTA PARK www.santapark.com

Dupa cele doua ore petrecute la Snow Fun, in urmatoarele 3 ore vom vizita celebrul parc tematic al lui Mos Craciun " Santa Park" - o pestera uriasa, sapata adanc intr-o stanca, la 132m adancime. Aici va asteapta ajutoarele Mosului, care abia asteapta sa va initieze la cursurile Scolii de Elfi, Craciunita, Spiridusii si multe alte surprize.

Mergand de-a lungul unui tunel feeric luminat cu lumanari si ascultand minunata muzica traditionala de Craciun, veti ajunge in inima pesterii, unde pentru cei mari, un traditional restaurant ii asteapta in fata unei scene pe care se desfasoara "Spectacolul de Craciun" al "Scolii de Elfi". De aici, copiii vor explora toate secretele pesterii lui Mos Craciun. Vor face o vizita la "Brutaria Craciunitei"- sotia Mosului-de unde isi pot cumpara faimoasele prajiturele. Infierbantati de la cuptorul din bucatarie, ne vom indrepta apoi catre..."Barul de gheata" unde mesele, scaunele si inclusiv paharele sunt din...gheata. Va asteapta apoi  multe alte surprize: zona de activitati Angry Birds, Scoala de Caligrafie, Traversarea Cercului Polar Subteran, Sania magica a lui Mos Craciun. Veti fi invitati apoi in atelierele de creatie, unde impreuna cu ei veti face cateva jucarii. Copiii vor participa la "Cursurile Scolii de Elfi"- punctul culminant al vizitei din Santa Park. Inainte de plecare, nu uitati sa expediati o scrisorica catre cei dragi de la "Oficiul Postal al lui Mos Craciun", sa faceti cateva cumparaturi in "Magazinele de suveniruri" si sa admirati statuetele din "Galeria de Gheata". Pranzul se va servi la restaurantul din Santa Park.

Mese incluse: mic dejun, gustare la pranz si cina.

Excursii incluse: Snow Fun, Parcul tematic "Santa Park" cu participare la cursurile scolii de elfi.

Excursii optionale disponibile la alegere pentru data de 26 decembrie (se rezerva exclusiv din tara pana pe 1 noiembrie):

Aventura in cautarea Aurorei Boreale

Durata: 4 ore( 21:00-01:00)

Locuri disponibile: max. 45

Tarif: 118 EUR/adult si 88 EUR/copil 4- 14,99 ani

Vom debarca din masina in mijlocul pustietatii si vom cobori catre raul inghetat traversand natura adormita. Ne vom indrepta catre cel mai bun loc de a admira bolta stelara a nordului, dar fiti cu rabdare, Aurorei Boreale ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea; niciodata nu se stie daca sau unde va aparea! Vom face un foc de tabara in mijlocul naturii si vom frige carnati la caldura focului de tabara. Inainte de a ne intoarce in civilizatie, vom face o vizita la o casuta traditionala veche “Poro-Pekan Pirtti” unde gazdele ne vor intampina cu caldura si ne vor povesti despre viata pe aceste meleaguri. Include transfer cu masina in salbaticie (50km/sens). 

 

Vizita la o ferma de husky

Durata:2 ore (15:45 – 17:30)

Tarif: 85 EUR/adult si 64 EUR/copil 4 – 14,99 ani

Excursia incepe la Clubul de Safari, unde ne vom imbarca in autocar si ne vom indrepta catre o ferma de Husky, bine ascunsa in mijlocul padurii. La sosire, prietenosii caini Husky va vor intampina cu bucurie, iar propietarii ne vor povesi despre obiceiurile cainilor si despre procedurile de dresaj. Vom face o scurta plimbare de aprox. 800m prin padure intr-o sanie trasa de caini. Dupa aceasta scurta plimbare, propietarul ne va invita intr-o traditionala "Kota" unde vom servi bauturi calde, timp in care vom asculta povestile depanate in jurul semineului. Imbarcare in autocar si inapoiere la hotel.