SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Croaziera nocturna pe Marea Baltica de la Helsinki la Stockholm

Dimineata, mic dejun bufet la hotel si timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau excursii optionale: se pot vizita fortareata Suomenlinna, muzeul in aer liber Seurasaari sau gradina zoologica Korkeasaari.
OPTIONAL: excursie la Suomenlinna fortificatie construita pe 6 insule de granit, denumita in trecut si “Gibraltarul Nordului”, face parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Ajungem la fortareata cu feribotul intr-o mini-croaziera pe Marea baltica. Vizitam muzeul, sau ne plimbam printre zidurile fortaretei, apoi putem savura o inghetata sau o cafea.
La ora 16:00, transfer in port si imbarcare pe vapor, care va pleca la ora 17:00 cu destinatia Stockholm, iar de pe punte, putem admira cum vasul lasa in urma capitala Finlandei.
Vom face cu vasul Silja Serenade, o croaziera de neuitat printre miile de insule si insulite pitoresti ce presara Marea Baltica, apoi prin cel mai lung arhipelag (peste 24 000 insule) – Arhipelagul Stockholm, pana in apropierea tarmurilor Suediei. Pentru o priveliste magnifica urcam pe ultima punte a vasului de unde vom putea admira cel mai bine peisajele.
Pe vas exista o promenada de shopping, un centru SPA, piscina si jacuzzi, numeroase cluburi, restaurante, ringuri de dans, karaoke, locuri de joaca pentru copii, astfel incat distractia si voia buna sunt garantate pana in zori.