SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Stockholm – „Venetia Nordului”

Dimineata, vom savura micul dejun admirand Arhipelagul Stockholm. In jurul orei 10:00 vom acosta in "capitala Scadinaviei" si incepem explorarea acesteia. Considerat de multi turisti cel mai frumos oras din lume, Stockholm-ul este fascinant in timpul verii, avand o multime de parcuri, muzee si obiective culturale prin care isi incanta vizitatorii.
Vom incepe cu o vizita la Primarie (taxa de intrare inclusa) pentru a admira, printre altele, faimoasele sali “Sala Albastra” si “Sala de Aur”, unde are loc banchetul decernarii Premiilor Nobel.
Apoi vom admira Gamla Stan (Orasul Vechi) cu stradutele sale pitoresti presarate cu cladiri vechi care mai pastreaza inca parfumul evului mediu, dar si cu numeroase taverne, berarii, cafenele si restaurante rafinate; Palatul Regal, care adaposteste istoria familiei regale suedeze si unde, la orele pranzului, are loc ceremonialul schimbarii garzii; Storkyrkan (Biserica Mare), cu statuia “Sf. Gheorghe si Dragonul”, vechea piata a Stockholm-ului, Stortorget, un loc pitoresc si plin de istorie, Academia Suedeza, Muzeul Nobel dar si cea mai ingusta strada din Stockholm - Mårten Trotzigs Gränd, denumita astfel dupa un negustor din sec XVII.
Turul se termina cu o vizita la Muzeul Vasa, ce adaposteste epava uneia dintre cele mai mari nave de razboi din istorie, construita in sec XVII. Dupa turul de oras, timp liber pentru pranz; va recomandam sa savurati o masa traditionala pe baza de somon sau friptura de ren sau elan la unul dintre restaurantele rafinate din centrul vechi.
Cazare la Radisson Blu Royal Viking 4*, situat ultracentral, in zona turistica si comerciala unde veti simti cu adevarat pulsul orasului. HIGH Bar are o panorama uimitoare catre Palatul regal, Primarie, Sodermalm sau centrul turistic al capitalei suedeze.