SOLICITA OFERTA
Ziua 2. Croaziera Stockholm - Tallin si Petrecerea de Revelion!
Dimineata, dupa micul dejun bufet la hotel, vizita optionala la Muzeul ABBA sau la Muzeul Skansen, primul muzeu in aer liber din lume care adaposteste peste 150 de cladiri vechi din sec. XVIII – XIX aduse aici de pe intreg teritoriul Suediei, ateliere traditionale, o brutarie, o sticlarie, un parc zoo cu animale nordice (inclusiv reni si elani), dar si restaurante si cafenele.   

La orele 15.30 transfer in port si imbarcare pe vasul de croaziera M/S Victoria. La orele 17:30 se ridica ancora si vom incepe o croaziera incantatoare pe Marea Baltica intre Stockholm si Tallinn. De pe ultima punte a vasului admiram frumusetea arhipelagului Stockholm, unul dintre cele mai lungi din lume, format din peste 24000 insule imbracate in haine stralucitoare de iarna, apoi descoperim atractiile de la bordul vasului: promenada de shopping de pe puntea 7, numeroasele cafenele si restaurante rafinate, spectacole de acrobatie si lectii de dans iar inainte de inceperea petrecerii de Revelion, ne putem relaxa si revigora la centrul de Wellness de pe puntea 12 a vasului.
 
Ora 21:30 - Start Revelion Scandinav! Incepem petrecerea de Revelion cu o cina buffet cu preparate traditionale scandinave, dar si din bucataria internationala si cu bauturi asortate incluse.
 
Ora: 00:00 - La MULTI ANI 2016! Distractia continua pe ritmurile muzicii.