SOLICITA OFERTA
Ziua 3. Descoperim Satul lui Mos Craciun si Santa Park

Servirea micului dejun bufet finlandez.

Excursie la satul lui Mos Craciun<Santa Claus Village> cu pranz inclus

www.santaclausvillage.info (09:00-14:00)

N e vom imbarca in autocare si ne vom indrepta catre Cercul Polar-locul unde este situat Satul lui Mos Craciun, prilej de a va intalni personal si a sta de vorba cu <Adevaratul Mos Craciun> dar si de a va face o fotografie cu intreaga dvs. familie.(Nota: este inclusa rezervare VIP speciala la ora fixa).

 Dupa vizita, veti avea posibilitatea sa faceti cumparaturi, sa va procurati suveniruri, sa expediati carti postale de la “Oficiul Postal al lui Mos Craciun”. Fiecare scrisorica trimisa catre cei dragi va avea aplicat un timbru special cu insemnele lui Mos Craciun.

Vom servi pranzul la un restaurant traditional, situat la Santa Claus Village. Meniul contine: tocanita de carne in stil traditional, piure de cartofi, desert, cafea, ceai. Apa, painea si untul sunt incluse la masa.

Transfer cu autocarul la hotel.                  

Timp liber de odihna pentru copii, program sauna pentru domni si doamne la hotel. Seara, se serveste o cina de Craciun cu specific international (stil bufet) la restaurantul hotelului.

Mese Incluse: Mic dejun, pranz si cina festiva

Excursii optionale disponibile pentru ziua de 25 decembrie (se rezerva exclusiv din tara pana pe 1 noiembrie):

Aurora Safari pe snowmobile (17:00 – 20:00)

Locuri disponibile: 60

Tarif: 146 EUR/adult si 73 EUR/copil 4 – 14,99 ani

Bucurati-va de noaptea Arctica intr-o calatorie de vis pe snowmobil prin padurea acoperita de zapada si pe raul inghetat. Cu putin noroc, daca cerul este senin, veti putea admira luna, stelele si cu mai mult noroc chiar “Aurora Boreala” care va va lumina drumul. La caldura focului de tabara va veti delecta cu bauturi calde si gustari si veti invata mai multe despre “Luminile Nordului” si Laponia.