SOLICITA OFERTA
Ziua 10: Oslo

Oslo. Croaziera nocturna pe Marea Nordului pana la Copenhaga

Dimineata, mic dejun bufet scandinav la hotel apoi timp liber pana la orele pranzului. Va recomandam sa vizitati muzeele din Peninsula Bygdoy: Muzeul Corabiilor Vikinge cu cele 3 corabii Oseberg, Gokstad si Tune, pastrate aproape intacte timp de peste 1000 ani, Muzeul Fram care expune corabia Fram, considerata cea mai puternica din lume si pe care exploratorii Fridtjof Nansen si Roald Amundsen au navigat in Arctica si Antarctica, Muzeul Kon-Tiki cu ambarcatiunile faimosului explorator Thor Heyerdahl,  Norsk Folkemuseum (Muzeul civilizatiei norvegiane) si Muzeul Maritim.

La orele 16:30 se ridica ancora si pornim intr-o minunata croaziera spre Copenhaga, navigand pe fiordul Oslo si  pe stramtorile ce leaga Marea Baltica de Marea Nordului. Iar cele mai frumoase privelisti le vom putea admira de pe puntea superioara a vasului!

Inclus, cina festiva de bun venit in restaurantul 7 Seas! Apoi distractia continua pe ringul de dans in acordurile muzicii live. De asemenea, pe vas exista si multe pub-uri si cafenele, restaurante cu specific, piscina, locuri de joaca pentru copii, magazine duty-free.