SOLICITA OFERTA
Ziua 11: Copenhaga

Copenhaga

Dimineata, savuram un delicios mic dejun bufet  apoi admiram inaintarea vasului in portul din Copenhaga. La ora 10:00 acostam, apoi vom face turul frumoasei capitale daneze cu ghid local.

Vom admira cele mai vestite atractii: faimoasa statuie Mica SirenaFantana zeitei GefionPalatele Amalienborg, Biserica de Marmura, Teatrul, Opera, pitorescul port Nyhavn, vechea BursaPalatul Christianborg (sediul Parlamentului danez), Catedrala, Biblioteca Regala, noua biblioteca ”Diamantul Negru”, Castelul Rosenborg si Gradinile Regelui, Primaria, Parcul de distractii Tivoli, galeria de arta Ny Carlsberg Glyptotek.

Dupa turul de oras, cazare la hotel 4* situat ultracentral si timp liber pentru pranz. Continuam apoi explorarea orasului cu vestita strada de cumparaturi Stroget, cu multe magazine exclusiviste de portelanuri si sticlarie semnate de renumiti designeri danezi, sau de bijuterii inedite din chihlimbar, denumit si „aurul nordului. Din portul Nyhavn, marginit de case negustoresti viu colorate din sec. 17 - 18. putem face si o croaziera relaxanta pe canalele Copenhagai pentru a admira orasul de pe apa.

Seara, atmosfera magica din Parcul Tivoli ne asteapta! Fondat in 1843 si devenit celebru pentru ambianta sa de basm, divertismentul de calitate si restaurantele rafinate, parcul Tivoli este favoritul familiei regale si a fost sursa de inspiratie pentru Walt Disney, care a vizitat parcul in 1950.