DATE DE PLECARE:
Disponibil tot timpul anului
DURATA:
minim 3 zile / 2nopti
SOLICITA OFERTA

Se calculeaza la cerere in functie de perioada calatoriei

City-break la Helsinki

  Helsinki, orasul cunoscut si sub denumirea de "fiica Marii Baltice", este capitala micuta si cocheta a Finlandei. Aerul curat, strazile aerisite si ospitalitatea locuitorilor sunt atribute ale orasului care va vor cuceri de indata ce veti pasi pe taram finlandez. 

Dimineata devreme, imbarcare pentru zborul catre Helsinki. Aterizare pe aeroportul Vantaa si transfer pe cont propriu la hotel. Dupa formalitatile de cazare, puteti incepe explorarea orasului, admirand cele mai importante obiective: monumentul Sibelius, Opera, Sala Finlandia, Muzeul National, Parlamentul, Muzeul Kiasma, Catedrala Uspenski, Piata Senatului, Catedrala Luterana, Universitatea, Guvernul, portul cu hala si piata de suveniruri, parcul Esplanadi, Biserica in Stanca Temppeliaukio.

Seara puteti servi cina intr-unul din restaurantele rafinate din centru.


Atractii turistice: Catedrala Uspenski, Biserica Temppeliaukio, Monumentul Sibelius.

Dimineata, mic dejun bufet la hotel. Astazi puteti vizita muzeul in aer liber Seurasaari, gradina zoologica Korkeasaari si fortareata Suomenlina.

Odata cea mai importanta fortareata a Marii Baltice, Suomenlinna este astazi marturia luptelor pentru teritoriu purtate intre Finlanda, Suedia si Rusia. Fortareata este monument national si o adevarata comoara culturala a Finlandei, din anul 1991 fiind inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO.

Calatoria pana la "fortareata de pe mare" este in sine o atractie turistica, mai ales daca vizitati Helsinki in timpul iernii iar feribotul isi croieste drum printre blocurile inghetare ale Marii Baltice.

Seara cazare la acelasi hotel.


Atractii turistice: Fortareata Suomenlinna.

Dimineata, mic dejun bufet la hotel, apoi timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Nu ratati vestita strada Esplanadi, cunoscuta pentru numeroasele magazine exclusiviste.

La orele pranzului transfer pe cont propriu la aeroport si zbor inapoi spre casa, unde va veti intoarce cu amintiri de neuitat. 

 


SERVICII INCLUSE IN TARIF:
  • 2 nopti cazare cu mic dejun buffet scandinav, hotel 4* ultracentral;
  • transport avion Bucuresti - Helsinki - Bucuresti;
  • taxe aeroport;
TARIFUL NU INCLUDE:
  • intrarile la obiectivele turistice;
  • asigurarea medicala;