• HOME
  • CRACIUN DANEZ IN TIVOLI
Craciun danez in Tivoli

De Craciun, Tivoli se impodobeste in haine de sarbatoare.

Descoperiti atmosfera de Craciun Nordic plina de inspiratie si decoarata in cel mai autentic design danez. Uimitoare pe tot parcursul anului, gradinile Tivoli sunt si mai spectaculoase impodobite de sarbatoare in perioada 17 noiembrie - 31 decembrie 2018.

 

Piata de Craciun din Tivoli, este una dintre cele mai originale si mai frumoase din Europa. Puteti cumpara produse unice din gama de dulciuri Toms, care furnizeaza danezilor cele mai delicioase selectii de ciocolata inca din 1924. Sau puteti cumpara decoratiuni de Craciun de inalta calitate la la Brink Nordic - firma specializata in facbricarea articolelor de sticla de inalta calitate, inspirata atat de decorurile bunicii cat si de traditiile nordice.

"Hygge" este cadoul de sarbatori al danezilor, in plin sezon de iarna, rece si intunecat, este firul rosu care uneste viata in Danemarca. Danezii stiu sa aprecieze lucrurile marunte si sa profite la maxim de ce au, fiind considerati cei mai fericiti oameni din lume.

Petreceti cateva ore intr-un peisaj de iarna stralucitor, cu oameni de zapada veseli, cristale stralucitoare si copaci impodobiti de sarbatoare.

Mos Craciun asteapta cu nerabdare sa-si salute toti vizitatorii care vin in Tivoli. Sunteti bineveniti sa va incalziti in Honey Cake Castle, unde elfii sunt ocupati cu coacerea prajiturilor, dar va puteti bucura de o bautura calda si alte delicii de Craciun sau va puteti decora propria prajitura.

Sambata, 17 noiembrie 2017, se va aprinde pomul de Craciun din Tivoli. Pe un fundal cu mii de lumini, aroma de pini si dulciuri de Craciun, va fi o zi festiva pentru intreaga familie. Insotit de Tanara Garda din Tivoli, Mos Craciun va aprinde luminile de Craciun la ora 16,30. Merita sa vedeti spectacolul!