SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Stockholm

Stockholm

Dupa micul dejun bufet la hotel, avem intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi orasul pe indetele. Putem vizita Muzeul Skansen, cel mai vechi muzeu in aer liber care adaposteste peste 150 de cladiri vechi din sec. XVIII – XIX aduse aici de pe intreg teritoriul Suediei dar si o gradina zoologica cu animale nordice – o adevarata incantare pentru cei mici dar si pentru cei mari. Langa Muzeul Skansen, impreuna cu cei nostalgici, putem descoperi Muzeul ABBA si chiar putem deveni al cincilea membru al trupei, cantand pe scena impreuna cu Bjorn, Benny, Frida si Agnetha sau ne putem distra incercand vocea la ABBA Karaoke cu un hit: „Mamma Mia”, „Chiquitita” sau „Dancing Queen”

Dupa-amiaza, putem face o croaziera cu vaporasul pe Lacul Malaren pentru a vizita resedinta familiei regale suedeze, Palatul Drottningholm, o versiune la scara mai mica a Versailles-ului.
Alternativ, timp liber la dispozitie pentru a explora magazinele moderne din centrul nou al orasului (Normalm) si pentru a cauta cate un suvenir cu specific suedez pentru cei dragi.