SOLICITA OFERTA
Ziua 12: Copenhaga-Bucuresti

Copenhaga-Bucuresti

Dimineata, mic dejun bufet la hotel apoi optional vizitam vestitul Castel Rosenborg ce adaposteste printre alte bogatii si Bijuteriile Coroanei. OPTIONAL la ora 10,00, excursie in Jutlanda pentru a vizita castelele din nordul insulei daneze. Vizita la Kronborg Slot – Castelul lui Hamlet de la Elsinore (Helsingor), face parte din patrimoniul UNESCO si este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase castele din Danemarca. Helsingor, oras targ vechi de 800 de ani, emana o istorie culturala maritima unica
Ne indreptam apoi catre Frederiksborg, cel mai mare castel renascentist din Scandinavia, renumit prin parcul si gradinile care il inconjoara, una in stil baroc si alta in stil englezesc. Pana la castel va puteti bucura micul oras Hillerod, in special strada care duce catre castel. Pe drum putem admira Centura de Whisky (Whisky Belt), cu conace si vile moderne, case moderniste emblematice ca un muzeu in aer liber al arhitecturii daneze, un cartier exclusivist danez. Ramane sa aflati de ce se se numeste asa, si de ce este renumita.
Alternativ, timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu si pentru cumparaturi.
Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul cursei catre Bucuresti, unde ne vom intoarce cu amintiri de neuitat si cu dorinta de a reveni in Scandinavia!