SOLICITA OFERTA
Ziua 11: Copenhaga

Copenhaga

Dimineata, savuram un delicios mic dejun bufet apoi admiram inaintarea vasului in portul din Copenhaga. La ora 10:00 acostam, apoi vom face turul frumoasei capitale daneze cu ghid local.
Vom admira cele mai vestite atractii: faimoasa statuie Mica Sirena,  Fantana zeitei Gefion, Palatele Amalienborg, Biserica de Marmura, Teatrul, Opera, pitorescul port Nyhavn, vechea Bursa, Palatul Christianborg (sediul Parlamentului danez), Catedrala, Biblioteca Regala, noua biblioteca ”Diamantul Negru”, Castelul Rosenborg si Gradinile Regelui, Primaria, Parcul de distractii Tivoli, galeria de arta Ny Carlsberg Glyptotek.
Dupa turul de oras, timp liber pentru pranz si apoi continuam explorarea orasului cu vestita strada de cumparaturi Stroget, cu multe magazine exclusiviste de portelanuri si sticlarie semnate de renumiti designeri danezi, sau de bijuterii inedite din chihlimbar, denumit si „aurul nordului. Din portul Nyhavn, marginit de case negustoresti viu colorate din sec. 17 - 18 putem face si o croaziera relaxanta pe canalele Copenhagai pentru a admira orasul de pe apa. Cazare ultracentral, in Piata Primariei - Hotel The Square 4*, de unde puteti simti pulsul vibrantei capitale daneze.
Seara, atmosfera magica din Parcul Tivoli ne asteapta!