SOLICITA OFERTA
Ziua 7: Fiordul Sognefjord - Ghetarul Briksdal - fiordul Nordfjord - Geiranger - Valldal

Astazi vom explora cateva dintre cele mai frumoase si mai incantatoare zone, cu peisaje ce indeplinesc visul oricarui turist in Norvegia: „Tara Fiordurilor”!
Lasam in urma fiordul rege - Sognefjord - si continuam pe malul fermecatorului Nordfjord, cu peisaje idilice si sate pitoresti insiruite de-a lungul sau. Apoi vom vizita ghetarul Briksdal, o parte din impunatorul ghetar norvegian Jostedalsbreen (cel mai mare ghetar continental din Europa). Ghețarii, fiordurile, marea și munții din zona Nordfjord au unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care Norvegia le poate oferi.
Ajungem in zona celui mai frumos si spectaculos fiord novergian - fiordul Geiranger (patrimoniu UNESCO) si pornim intr-o croaziera de vis unde puteti admira pitoresti ferme montane, impresionantele cascade inspumate "Cele sapte surori", "Voalul miresei", "Petitorul", dar si peisajele de vis oferite de piscurile muntilor acoperite de zapada si scaldate de razele soarelui. Fiordul Geiranger reprezinta visul oricarui turist care ajunge pe taramurile nordice.
La cativa metri de fiord, la gura de varsare a raului de somoni Valldøla, vom poposi la Valldal, Seara va puteti relaxa pe terasa proprie situata pe malul fiorului, cu privelisti uimitoare catre Norddalsfjord si muntii Syltefjellet.